Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συζητήσεις Morata με Real για το μέλλον του

Εξελίξεις αναφορικά με την επικείμενη μετακίνηση του Alvaro Morata στη Manchester United ενδέχεται να υπάρξουν το επόμενο διάστημα, μιας και οι εκπρόσωποί του συναντήθηκαν με τη διοίκηση της Real Madrid για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Morata βρίσκεται στο στόχαστρο του Jose Mourinho προκειμένου να γίνει ο βασικός φορ της ομάδας του για τη νέα σεζόν, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο αυτό. Το γεγονός πως δεν είναι βασικός στην Real θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του, τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Ευρώπης τον κοστολογεί στα 70 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα, ο πατέρας και ο ατζέντης του 24χρονο βρέθηκαν στο Bernabeu και μίλησαν για περίπου 50 λεπτά με τους ανθρώπους της Real, προκειμένου να υπάρξει κάποια εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του και το πού θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά. Ήδη, η ισπανική ομάδα απέρριψε μια πρώτη προσφορά για τον Morata τον περασμένο μήνα, ύψους 52,4 εκατομμυρίων λιρών.

Nα σημειωθεί πως πλην του άσου της Real, o Mourinho έχει επίσης στη μεταγραφική του λίστα και τους Romelu Lukaku (που προτιμά την Chelsea) και Andrea Bellotti.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *