Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συμφώνησε για Wisdom η Derby

Σε συμφωνία με τη Liverpool για την απόκτηση του Andre Wisdom έφτασε τελικά η Derby County, σύμφωνα με πηγές του δικτύου Sky Sports.

Οι «Rams», παρά την αρχική άρνηση της ομάδας του Jurgen Klopp, κατάφεραν τελικά να αποσπάσουν το «ναι», έναντι ενός ποσού που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4,5 εκατομμύρια λίρες σε βάθος χρόνου. Η Derby είχε καταθέσει και νωρίτερα προσφορά για τον Wisdom, ύψους 2 εκατομμυρίων, όμως η απάντηση που είχε λάβει ήταν αρνητική.

Ο 24χρονος αμυντικός, λοιπόν, τώρα απομένει να συμφωνήσει με τους όρους του συμβολαίου του και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Championship. Να σημειωθεί πως από το deal θα βγει κερδισμένη και η Bradford, η πρώην ομάδα του νεαρού, καθώς διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Ο Wisdom την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην RB Salzburg, ενώ έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της Derby στο παρελθόν, ως δανεικός πριν μια τετραετία. Με τη Liverpool δεν είχε επίσημη συμμετοχή από το Σεπτέμβρη του 2013 και πλέον φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *