Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συντετριμένος ο Gibson με τον υποβιβασμό

Ιδιαίτερα καταρρακωμένος εμφανίστηκε ο αρχηγός της Middlesbrough, Ben Gibson, μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα της ομάδας του από την Chelsea με 3-0, που σήμανε και τον υποβιβασμό της.

Ο Άγγλος αμυντικός χαρακτήρισε τον υποβιβασμό ως τη «χειρότερη στιγμή» της ζωής του, παραδέχθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια την ανωτερότητα των «μπλε» και ευχαρίστησε τους φίλους της «Boro» για την στήριξή τους.

«Δεν είναι μόνο απόψε, είναι όλη τη σεζόν (σ.σ. το πρόβλημα). Από πάνω μέχρι κάτω δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Οι παίκτες, το προσωπικό, εγώ ο ίδιος. Η Chelsea ήταν πολύ καλύτερη σε κάθε τομέα, θα μπορούσε το σκορ να είναι 4-0, 5-0 ή 6-0. Ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Πρέπει να λειτουργήσουμε σωστά. Στην πραγματικότητα, είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, όχι μόνο της καριέρας μου. Αυτό σημαίνει πολλά. Οι οπαδοί μας δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, όπου βρεθήκαμε φέτος ήταν εκεί. Και αξίζουν να βρίσκεται η ομάδα τους στην Premier League, ενώ εμείς πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα για να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να αντιδράσουμε σε ό,τι πήγε στραβά», σημείωσε o 24χρονος αμυντικός στο Sky Sports.

Να σημειωθεί πως ο Gibson φέτος δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ενώ έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών κορυφαίων ομάδων της Premier.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *