Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σύνθημα ανάτασης από Lallana

Την ψυχολογία των συμπαικτών του ενόψει της συνέχειας στην Premier League θέλησε να ανεβάσει ο Adam Lallana μέσω δηλώσεων του.

Η Liverpool δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του πρώτου γύρου, μιας και αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής για το 2017, με τους παίκτες αλλά και τον Jurgen Klopp να ψάχνουν να βρουν τι είναι αυτό που φταίει.

Ο Lallana μίλησε στο επίσημο site των «Κόκκινων» τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι στην ομάδα ότι δεν χρειάζεται να έρχεται η νίκη με μεγάλο σκορ, και το βασικό είναι να έρχεται το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν χρειάζεται να κερδίζεις πάντα με πέντε ή έξι γκολ. Ίσως είναι ένα θέμα που πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει να αντιληφθούμε πόσο καλοί είμαστε κατά διαστήματα. Ο Milly (James Milner)  πιθανότατα είναι ο μόνος που έχει αυτή την εμπειρία γιατί προέρχεται από επιτυχημένες σεζόν με την φανέλα της Manchester City. Εγώ και οι υπόλοιποι δεν έχουμε κατακτήσει τίτλους ούτε έχουμε φτάσει σε τελικούς συνεπώς πρέπει να μάθουμε από αυτόν και να τον ακούμε γιατί είναι χρήσιμη η εμπειρία του».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *