Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σύνθημα ανασύνταξης από Mata

Την εκτίμηση ότι η Manchester United θα πρέπει να αφήσει πίσω της τον αγώνα με την Bournemouth εξέφρασε ο Juan Mata.

Η Manchester United δεν τα κατάφερε στον αγώνα με την Bournemouth και έμεινε στο 1-1 με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος για την είσοδο της στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά έρχεται ένα δυνατό πρόγραμμα για τους «Κόκκινους Διαβόλους» που αντιμετωπίζουν την Πέμπτη τη Rostov για τους «16» του Champions League και εν συνεχεία την Chelsea για τα ημιτελικά του FA Cup.

Ο Juan Mata μίλησε με αφορμή τον αγώνα με τα «Κεράσια» για τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ενότητα ώστε να έρθουν τα επιτυχή αποτελέσματα.

Αναλυτικά:

«Όλοι μας νιώσαμε άσχημα μετά την ισοπαλία με την Bournemouth το Σάββατο, είναι το ίδιο συναίσθημα που είχαμε πριν μερικούς μήνες στα ίδια παιχνίδια στο Old Trafford. Δυστυχώς έχουμε αυτή την αίσθηση του deja vu. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά ξανά δεν ήμασταν τόσο καλοί για να φέρουμε υπέρ μας το σκορ. Πρώτα από όλα τώρα έχουμε τον αγώνα με τη Rostov για το Europa League που συνδυάζεται με ένα μακρινό ταξίδι το οποίο θα τεστάρει τις αντοχές μας σε κάθε επίπεδο. Η ομάδα αυτή είναι σκληρή στο γήπεδο της, τη φετινή σεζόν έχουν χάσει μόνο από την Bayern Munich και τον Ajax. Αυτό σου δίνει μία ιδέα σχετικά με το πόσο σκληροί είναι. Και μετά από τέσσερις ημέρες θα παίξουμε. Θα πρέπει να παίξουμε εναντίον μία εξαιρετικής ομάδας αν θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του FA Cup ξανά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *