Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τέσσερις «μεγάλοι» για Rudiger

Μάχη «σώμα με σώμα» ενδέχεται να δώσουν τέσσερις από τις έξι κορυφαίες ομάδες της Premier League για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού, Antonio Rudiger, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η Mail, Chelsea, Liverpool, Manchester United και Manchester City παρακολουθούν τον 23χρονο αμυντικό της Roma, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να κάνουν την κίνησή τους.

Ο νεαρός Γερμανός θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Γερμανίας και, με τις τέσσερις προαναφερθείσες ομάδες να αναζητούν κεντρικό αμυντικό το Γενάρη, δεν αποκλείεται να τον δούμε να καταλήγει στα σαλόνια της Premier.

Ωστόσο, αντίθετη άποψη έχει η ομάδα του, η Roma, καθώς ο προπονητής της, Luciano Spalletti θεωρεί εξαιρετικά αναγκαίο τον Rudiger και δεν θέλει επ ουδενί λόγο να τον χάσει, ιδιαίτερα μέσα στη σεζόν.

Εκείνο που θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά για τους αγγλικούς συλλόγους είναι το γεγονός ότι η Roma αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Financial Fair Play της FIFA και χρειάζεται να βρει σύντομα έσοδα ώστε να μην της επιβληθεί κάποια βαριά ποινή.

Σημειώνεται πως ο Antonio Conte από το καλοκαίρι παρακολουθούσε το νεαρό Γερμανό, ενώ Manchester City και United τα έχουν βρει «σκούρα» με τους τραυματισμούς των Vincent Kompany και Eric Bailly αντίστοιχα και ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *