Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τίτλο όσο γίνεται νωρίτερα θέλει ο Gordon

H Celtic συνεχίζει να είναι αήττητη στη Σκωτία, μετά από 29 αγωνιστικές είναι 25 βαθμούς μπροστά από τη 2η Αberdeen και το μόνο που απομένει είναι η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς καν να παίξει η Celtic, αν η Aberdeen χάσει την Παρασκευή στο Dens Parkαπό τη Dundee. O keeper των Bhoys, Craig Gordon, θέλει να κατακτήσει όσο γίνεται νωρίτερα τον τίτλο η ομάδα του, αδιαφορώντας το πώς θα γίνει αυτό. Αν η Aberdeen δεν χάσει την Παρασκευή, η Celtic θα πρέπει να κερδίσει τη Hearts στο Εδιμβούργο την Κυριακή, για να πάρει και μαθηματικά τον έκτο σερί τίτλο της.

«Δε με νοιάζει που θα κερδίσουμε τον τίτλο, ακόμα κι αν γίνει όταν παίξει η Aberdeen, απλά θέλουμε να τον κατακτήσουμε όσο γίνεται νωρίτερα, για να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε και στην κατάκτηση του κυπέλλου Σκωτίας» δήλωσε ο διεθνής goalkeeper της Celtic τονίζοντας: «Θέλουμε όμως να κερδίσουμε το ματς της Κυριακής είτε μας δίνει τον τίτλο, είτε τον έχουμε ήδη εξασφαλίσει, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε όσο γίνεται περισσότερο».

Πηγή: forcelticandscotland.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *