Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Τελειώνει» ο Ivanovic

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Chelsea, και μάλιστα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, εμφανίζεται ο Branislav Ivanovic, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Σέρβος αμυντικός, που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε σημαντικότατο στέλεχος των μπλε, μετρά μόνο εννέα 90λεπτα φέτος στην Premier League, ενώ από τη στιγμή που ο Antonio Conte άλλαξε το σύστημά του σε 3-4-3, δεν έχει ξαναξεκινήσει βασικός.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail, η Everton ίσως είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 32χρονου, ως αντικαταστάτης του Phil Jagielka, που είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ οι μπλε, αν είναι εφικτό, δεν θέλουν να φύγει ο Σέρβος χωρίς χρήματα το καλοκαίρι που εκπνέει το συμβόλαιό του και πιθανότατα δεν θα ανανεωθεί.

Ο Ivanovic είναι αυτή τη στιγμή από τους παλαιότερους παίκτες των μπλε, μαζί με τον John Terry, και έχει κατακτήσει σχεδόν κάθε δυνατό τίτλο με τους Λονδρέζους, όμως αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Stamford Bridge, μιας και χρειάζεται χρόνο συμμετοχής όσο ακόμη μπορεί να αντεπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *