Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Της έκοψε τη φόρα

Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να βάλουν στοπ στο θετικό σερί που είχε ξεκινήσει η United παίρνοντας νίκη μέσα στην έδρα τους.

Match Report:
Από νωρίς άρχισαν τα ωραία για την Huddersfield που μόλις στο πρώτο μέρος πέτυχε τα 2 γκολ που της χάρισαν μια σημαντική νίκη. Στο 28′ λεπτό από λάθος του Mata, ο Mooy από δεύτερη προσπάθεια της ομάδας του ανοίγει το σκορ για την Huddersfield. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα στο 33′ και ενώ η Manchester United προσπαθούσε ακόμη να συνέλθει από αυτό το γκολ, ο Lindelof υπερεκτιμά τον Depoitre ο οποίος προσπερνά όμορφα τον De Gea και γράφει το 2-0 για την ομάδα του. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί στο πρώτο μέρος απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη Huddersfield. Το ίδιο δεν συνέβη όμως στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τον Mourinho να πραγματοποιεί τις τελευταίες του 2 αλλαγές, ύστερα από την αναγκαστική αλλαγή του Jones στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα έψαξε τα 2 γκολ της ισοφάρισης σχεδόν σε όλο το ημίωρο. Το μόνο που κατάφερε ήταν στο 78′ μετά από όμορφη σέντρα του Lukaku και κεφαλιά του Rashford να μειώσει σε 2-1 που έμελλε να παραμείνει και το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά χωρίς όμως να μπορέσουν να βρούν το σκορ της ισοφάρισης.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *