Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τιμωρίες για Wagner και Monk

Με τιμωρία δύο και μιας αγωνιστικής αντίστοιχα, αλλά και προστίμων τιμωρήθηκαν τελικά από την Ομοσπονδία οι David Wagner και Garry Monk, για τη μεταξύ τους φιλονικία που είχαν στο παιχνίδι της Huddersfield με την Leeds στις αρχές του μήνα.

H Huddersfield τότε είχε επικρατήσει με 2-1 της Leeds, χάρη σε τέρμα του Michael Hefele ένα λεπτό πριν το φινάλε και αμέσως μετά οι προπονητές των δύο ομάδων ήρθαν σε σύγκρουση.

Έτσι, λοιπόν, η FA έλαβε τα μέτρα της και τιμώρησε με ποινή δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 6.000 λιρών τον Wagner, για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ από την άλλη ο τεχνικός της Leeds θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 3.000 λιρών.

Παράλληλα, και οι δύο σύλλογοι θα αναγκαστούν να καταβάλουν από 10.000 έκαστος, ενώ μένει να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει το όλο συμβάν στις δύο ομάδες.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Huddersfield θα χάσει τα παιχνίδια με Manchester City (FA Cup, επαναληπτικός) και Newcastle (πρωτάθλημα) λόγω της τιμωρίας του, ενώ ο Monk θα καθίσει στις εξέδρες στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Birmingham.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *