Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τονώνει το ηθικό της ομάδας ο Gosling

Ο Βρετανός κεντρικός μέσος θέλει να εμψυχώσει την ομάδα του μετά την επικράτηση τους με την West Ham με σκορ 3-2.

Ο ίδιος ένοιωσε εντυπωσιασμένος με την επαναφορά του στο σχήμα καθώς πήρε την θέση του τιμωρημένου, Andrew Surman. O Gosling έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πνεύμα της ομάδας μέσα στο γήπεδο και ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για αυτούς τους 3 βαθμούς.

Ο ίδιος δήλωσε : «Ο πόντος που πήραμε σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα την αγωνιστική αυτή ήταν το ιδανικό. Μας κράτησε στην 14η θέση και αυτή η νίκη σήμερα μας βοήθησε να καλύψουμε το κενό με τις ομάδες από πάνω μας. Σκοπός της ομάδας είναι να κοιτάμε προς τα πάνω και ελπίζω πως αυτή η νίκη θα μας δώσει τεράστια ώθηση για την συνέχεια».

Μεταξύ άλλων ο Βρετανός δήλωσε : «Σε πολλούς άρεσε η είσοδος του Jack Wilshere. Μοίρασε πάσες και είχε ένα καλό σουτ στο οποίο στάθηκε άτυχος και δεν σκόραρε».

Με αυτήν την αναμέτρηση ο Gosling έφτασε τις 102 συμμετοχές στην Premier league και πολλοί υποστηρίζουν πώς έχει ακόμα να δώσει πολλά στην διοργάνωση.

Για το κατόρθωμα αυτό ο ίδιος δήλωσε : «Φαίνεται σαν να έχει περάσει πολύς καιρός. Θα ήθελα να έχω μερικές ακόμα συμμετοχές σε αυτό το επίπεδο. Το 1ο μου παιχνίδι στην Premier League έγινε σε πολύ μικρή ηλικία. Σίγουρα δεν έχω κατορθώσει ότι θα ήθελα αλλά ξέρω πώς έχω ακόμα μέλλον στο ποδόσφαιρο . Πραγματικά εύχομαι να μείνουμε στην κατηγορία φέτος και στο μέλλον να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με την ομάδα της Bournemouth!»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *