Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τον θέλει συμπαίκτη!

Και ενώ επιτελούς το σίριαλ του καλοκαιριού με την υπόθεση Coutinho έμοιαζε να έλαβε τέλος, νέα δημοσιεύματα θέλουν τους «Κόκκινους» να έχουν και άλλο μπελά στο κεφάλι τους.

Το καλοκαίρι ο Coutinho έφτασε μια ανάσα από την Barcelona. Μπορεί ο αγγλικός σύλλογος της Liverpool να είχε ξεκαθαρίσει την στάση του από την αρχή για την υπόθεση του Βραζιλιάνου, όμως  οι «Μπλαουγκράνα» δεν το έβαλαν κάτω. Πραγματοποίησαν 3 προτάσεις οι οποίες όμως έπεσαν στο κενό εφόσον ο παίκτης τελικά παρέμεινε στο σύλλογό του. Και ενώ όλα έμοιαζαν να έχουν μπει στη θέση του και ο Coutinho να αποδέχεται πως δεν θα συνεχίσει Ισπανία, δημοσιεύματα της Sport έρχονται να ανάψουν φωτιές.

Σύμφωνα με το Ισπανικό μέσο η Paris Saint-Germain μπαίνει δυναμικά στο πλάνο αφού ο συμπαίκτης του στην εθνική Βραζιλίας Neymar Jr φαίνεται να τον θέλει διακαώς συμπαίκτη στο Παρίσι.

 

Η PSG έχει ξοδέψει συνολικά £350m φέτος το καλοκαίρι για τις μεταγραφές της και φυσικά θα ήταν διατιθεμένη να ξοδέψει τα ίδια και αν όχι περισσότερα το επόμενο καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *