Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τον κέρδισαν τα κόκκινα!

Το ντέρμπι που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα σε Chelsea και Manchester United για τα μάτια του Lukaku, ολοκληρώθηκε με νικητές τους «κόκκινους διαβόλους».

Με κάθε επισημότητα η κόκκινη μεριά του Manchester, δήλωσε το πρωί του Σαββάτου στα social media πως υπάρχει συμφωνία με την Everton για τον Romelu Lukaku. Ο ίδιος ο παίκτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αμερική, μαζί με τον φίλο του Pobga και αναμένεται να ολοκληρώσει τα ιατρικά του εκεί αλλά και να ενσωματωθεί αμέσως στις προπονήσεις της ομάδας που ξεκινούν την Κυριακή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το deal σφραγίστηκε στις £75m, ποσό που είχε ισοφαρίσει η Chelsea με προσφορά της χτες αλλά τελικά ο Lukaku επέλεξε την United. Πέρα των £75m θα υπάρξουν άλλα £15m σε μπόνους καθώς και £10m με την πιθανότατη επιστροφή του Wayne Rooney στο κλαμπ απ όπου ξεκίνησε, την Everton. Καταλυτικό γεγονός βέβαια στην επιλογή του Lukaku για United φαίνεται να στάθηκε το ότι η ομάδα του Manchester θα πληρώσει και κάποιο ποσοστό στον μάνατζερ του παίκτη, Mino Raiola το οποίο δεν προθυμοποιούνταν να κάνει η Chelsea.

Εντός της ημέρας αναμένονται τα ιατρικά καθώς και η συμφωνία για τις απολαβές του παίκτη, οι οποίες σύμφωνα με ξένα μέσα δεν είναι απίθανο να πλησιάζουν τις £200,000 την εβδομάδα. Αύριο ξεκινά και επίσημα η προετοιμασία της Manchester United στην Αμερική με αποτέλεσμα το κλαμπ να θέλει να ανακοινώσει τον παίκτη τις επόμενες ώρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *