Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τους το Kane

Επιστροφή στις νίκες για την Tottenham,η οποία κατάφερε να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στον αγώνα ενάντια στην Everton,κερδίζοντας με 0-3.

Και οι 2 ομάδες μπήκαν προσεκτικά στον αγωνιστικό χώρο,όμως η Tottenham ήταν αυτή που επιτάχυνε τον ρυθμό,με την Εverton να φαίνεται να μην μπορεί να ακολουθήσει τα «Σπιρούνια».

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς,όμως στο 28′ ο Hary Kane πήρε τέλεια μια πάσα που έγινε από τον Kieran Trippier και εξαπέλυσε ένα φανταστικό μακρινό σουτ που κατέληξε μέσα από το αριστερό δοκάρι,με τα «Σπιρούνια» να ανοίγουν το σκορ κάνοντας το 0-1.

Λίγο πριν την ανάπαυλα,στο 42′ ο Christian Eriksen ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και να στείλει την μπάλα στο δεξί άκρο της εστίας,κάνοντας το 0-2 για την ομάδα του Pochettino.

Με το καλημέρα στο 2ο ημίχρονο,στο 46′,ο Harry Kane παίρνει μια τέλεια σέντρα από τον Ben Davies,βαθιά μέσα στην περιοχή και κοντρολάρει με τη μία.Κάνει ένα σουτ στέλνοντας την μπάλα προς το δεξί δοκάρι,νικώντας τον Pickford,κάνοντας το 0-3.

Λίγο έλειψε να κάνει και χατ τρικ ο Kane στο 54′ ο οποίος εξασφάλισε λίγο χώρο μέσα στην μεγάλη περιοχή και εξαπέλυσε ένα καλό σουτ προς το κέντρο της εστίας,αλλά ο Pickford τον νίκησε αυτήν την φορά,απομακρύνοντας την μπάλα.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Everton: Pickford, Keane, Williams, Martina, Sigurdsson, Schneiderlin, Gueye, Baines, Rooney, Klaassen, Sandro

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Sanchez, Sissoko, Alli, Eriksen, Kane

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *