Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τους τσίμπησαν οι σφήκες !

Σε ένα κακό αγωνιστικά παιχνίδι και ένα πολύ κακό ξεκίνημα η ομάδα της Arsenal δέχτηκε εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Watford η οποία επικράτησε εκτός έδρας των κανονιέρηδων μετά από 29 χρόνια.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα πολύ χλιαρό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους. Μόλις στο 10′ λεπτό ο Capoue άνοιξε το σκορ με 1-0 με σουτ που κόντραρε και στο Ramsey, ενώ 6 λεπτά αργότερα οι «σφήκες» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Deeney. Το ημίχρονο κύλισε χωρίς κάποια αλλαγή στην αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων που μάλιστα χρειάστηκαν τον τερματοφύλακα τους για να μην δεχτούν και 3ο τέρμα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα των «Gunners» ήταν σαφώς βελτιωμένη και μάλιστα σχετικά γρήγορα κατάφεραν να μειώσουν με τον Iwobi στο 59′ να κάνει το 1-2 μετά από σέντρα του Sanchez. Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν την ισοφάριση αλλά είτε σταματούσαν από τους αμυντικούς είτε από το δοκάρι όπως σε μια φάση στο 85′ από τον Lucas Perez.

Arsenal : Cech, Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin (Lucas 67′), Ramsey (Oxlade-Chamberlain 20′),Alexis, Ozil, Iwobi, Giroud (Walcott 46′)

Watford : Gomes, Cathcart, Kaboul, Prodl, Janmaat, Behrami (Doucoure 63′), Cleverley, Capoue, Britos, Niang (Success Ajayi 70′), Deeney (Okaka 85′)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *