Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το preview της 1ης αγωνιστικής (μέρος 2ο)

Η αγωνιστική δράση στην Premier League συνεχίζεται σήμερα και αναμένονται σπουδαίες αναμετρήσεις. Στις 17:00 η Southampton, στον απόηχο της υπόθεσης του Virgil van Dijk, φιλοξενεί την Swansea City στο St. Mary’s.

O Ολλανδός αμυντικός δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα (η επίσημη δήλωση έλεγε λόγω ίωσης) και δεν θα δώσει το «παρών». Από την άλλη, οι νεοαποκτηθέντες Mario Lemina και Jan Bednarek ίσως πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με τοffς «Saints». Για την Swansea απώλεια θα είναι ο Fernando Llorente, που έχει σπάσει το χέρι του, ενώ θα απουσιάσουν επίσης και οι Nathan Dyer και Ki Sung-yeung.

Το τελευταίο παιχνίδι των 17:00 είναι ανάμεσα στην West Brom του Tony Pulis, που χθες ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2019, και την περσινή έκπληξη, Bournemouth. Ο βετεράνος Gareth McAuley αλλά και ο James Morrison θα χάσουν την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού για τους γηπεδούχους, ενώ oι  καινούριοι Jay Rodriguez και Ahmed Hegazy ίσως κάνουν ντεμπούτο. Για τους «Cherries», ο Junior Stanislas δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, όπως και ο Callum Wilson. Αντίθετα τα νέα αποκτήματα Asmir Begovic, Nathan Ake και Jermain Defoe βρίσκονται κανονικά στις επιλογές του Eddie Howe.

Στο τελευταίο αλλά όχι και σημαντικότατο ματς της ημέρας, η νεοφώτιστη Brighton υποδέχεται την Manchester City, σε μια κρίσιμη σεζόν για τον Pep Guardiola. Οι «Citizens» ενισχύθηκαν κυρίως στην άμυνα φέτος το καλοκαίρι και «έσπασαν» τα ταμεία τους για τους Kyle Walker και Benjamin Mendy.

O Mendy είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί, όπως και ο Ilkay Gundogan, αντίθετα με τους Ederson Moraes, Bernardo Silva, Walker και Danilo που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν. Για τη Brighton, ο νεοαποκτηθείς Jose Izquierdo δεν έχει ακόμη άδεια να αγωνιστεί, ενώ ντεμπούτο θα κάνουν οι Matthew Ryan και Davy Propper, για τους οποίους η ομάδα κατέρριψε δις το ρεκόρ δαπάνης της, πριν το κάνει τρίτη φορά για τον Izquierdo. Αντίθετα, ο Beram Kayal έχει σπάσει το πόδι του και δεν είναι διαθέσιμος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *