Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τρεις αποχωρήσεις από τη West Ham

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και η West Ham, μετά από μια κακή πορεία, ξεκινά σιγά-σιγά την ανοικοδόμησή της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «Hammers» άρχισαν τις ξεκαθαρίσεις στο ρόστερ τους και ήδη χθες ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλοι αλλά με μορφή πώλησης. Συγκεκριμένα, οι Alvaro Arbeloa, Jonathan Calleri και Gokhan Tore αποτελούν «παρελθόν» από την ομάδα, μένοντας ελεύθεροι ή επιστρέφοντας στις ομάδες από όπου αγωνίζονταν ως δανεικοί.

Ο Calleri αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στην επίθεση, όμως σκόραρε μόλις μία φορά σε 19 εμφανίσεις και επιστρέφει στο σύλλογό του, την Deportivo Maldonado από την Ουρουγουάη. Ο πρώην μπακ της Liverpool και της Real Madrid, Arbeloa, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και πραγματοποίησε μόνο τέσσερις συμμετοχές με τους «Hammers», και τώρα μένει ελεύθερος μετά από ένα χρόνο. Τέλος, ο Gokhan Tore που ήταν δανεικός από τη Besiktas, αγωνίστηκε οκτώ μόλις φορές και επιστρέφει και εκείνος στο σύλλογό του μετά τα τέλη Ιούνη.

Να σημειωθεί πως πλην των τριών αυτών ποδοσφαιριστών, «παρελθόν» από τους Λονδρέζους αποτελούν και οι νεαροί Sam Howes, Sam Ford, Kyle Knoyle και Sam Westley.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *