Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τρεις παίκτες στο στόχαστρο της Everton

Τον αντικαταστάτη του Ross Barkley, σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Goodison Park, αναζητά η Everton, η οποία όμως έχει βάλει και άλλους ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική της λίστα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, οι «Toffees» κοστολογούν τον Barkley στα 50 εκατομμύρια λίρες, με τις Tottenham και Arsenal να έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον. Ο 23χρονος έχει ακόμη συμβόλαιο για ένα χρόνο με την Everton, όμως δεν δείχνει ιδιαίτερα «θερμός» για ανανέωση και έτσι ήδη σχεδιάζεται η ζωή χωρίς εκείνον.

Ως αντικαταστάτη του Barkley, ο Ronald Koeman αναζητά έναν ποδοσφαιριστή με παρόμοια χαρακτηριστικά και ήδη αρκετοί παίκτες έχουν συνδεθεί. Τελευταίος εξ’ αυτών είναι ο συμπατριώτης του, Davy Klaassen, που διαπρέπει στον Ajax και έχει οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό του Europa League. O 24χρονος μεσοεπιθετικός μετρά φέτος 20 γκολ και 12 ασίστ σε 49 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον «Αίαντα», και με τα εντυπωσιακά αυτά στατιστικά ενδέχεται να απασχολήσει αρκετούς ακόμα συλλόγους.

Πλην του Klaassen, ο Koeman φέρεται να έχει βάλει επίσης στο στόχαστρο τον Alex Oxlade-Chamberlain αλλά και τον Theo Walcott της Arsenal.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *