Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Τσεκάρει» Wallace η Stoke

Στο στόχαστρο της Stoke βρίσκεται ο Walace της με τον Βραζιλιάνο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Hamburg.

Μπορεί μέχρι πριν λίγες μέρες να ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό, όμως πλέον έχει κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο λόγος για τον Wallace, τον Βραζιλιάνος αμυντικό χαφ της Hamburg, ο οποίος μαγεύει τα πλήθη στα γήπεδα της Bundesliga με τις εμφανίσεις του.

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ έγινε γνωστός το καλοκαίρι μέσω της συμμετοχής του στην Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας και οι εμφανίσεις του αποτέλεσαν το εισιτήριο για τον ερχομό του στην Ευρώπη. Από τον Ιανουάριο είναι παίκτης της Hamburg και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από τη Γερμανία, η Stoke έστειλε scouts προκειμένου να παρακολουθήσουν τον παίκτη ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Στο ίδιο δημοσίευμα βέβαια τονίζεται ότι και η Leicester με την Everton έχουν στείλει εκπροσώπους προκειμένου να δουν από κοντά τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, όμως η Stoke φαίνεται να είναι αυτή που ενδιαφέρεται περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *