Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Υπερεκτιμημένος ο Kante

Ο Joey Barton πιστεύει πως ο κεντρικός μέσος της Chelsea, N’Golo Kante,είναι υπερεκτιμημένος καθώς τον θεωρεί σαν έναν παίχτη ο οποίος δεν είναι οργανωτής και δεν δημιουργεί ευκαιρίες καθώς και πως δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο Champions League.

O Kante είναι ένας παίχτης ο οποίος είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του παίχτη της χρονιάς στην φετινή Premier League.

O Kante τα τελευταία 2 χρόνια εντυπωσιάζει τους πάντες καθώς και πέρσι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Leicester.

Παρόλα αυτά ο Barton, ο οποίος αγωνίστηκε εναντίον του Kante στο 1-1 με την Burnley και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίχτες καθώς δεν είναι δημιουργός.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε : » Αυτήν την στιγμή στην Αγγλία, όλοι μιλάνε για τον Kante.Είναι απλά μία μόδα.Για τους αναλυτές είναι ο καλύτερος κεντρικός μέσος στον κόσμο.Oh! Είναι πολύ καλός,αλλά αγωνίστηκα εναντίον του πριν 3 βδομάδες και ξέρω πως δεν ισχύει.Είναι ένας φανταστικός <<καταστροφέας>> σε μία ομάδα φαινόμενο, αλλά δεν είναι δημιουργός. Πραγματικά είναι αδύνατο να λες τέτοια λόγια για έναν παίχτη που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο Champions League.Πριν 2 χρόνια κανείς δεν τον ήξερε και ξαφνικά σε όλους τους scouters είναι λείψει ένα τέτοιος παίχτης.Εγώ απλά είμαι επιφυλακτικός.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *