Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φέρνει τον Chicharito πίσω στην Αγγλία η West Ham

Έτοιμη να φέρει τον Javier «Chicharito» Hernandez πίσω στην Αγγλία είναι η West Ham, η οποία συνεχίζει πυρετωδώς την αναζήτηση ενός καθαρόαιμου επιθετικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου Sky Sports, οι «Hammers» ξεκίνησαν ήδη συζητήσεις με την Bayer Leverkusen για τον Μεξικανό φορ, ο οποίος μάλιστα έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 13 εκατομμυρίων λιρών. Το γεγονός ότι ο Hernandez διαθέτει εμπειρία αρκετών χρόνων στην Premier League αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τον Slaven Bilic, που θέλει να χτίσει ένα ισχυρό ρόστερ.

Τα τελευταία δύο χρόνια στη Γερμανία ο 29χρονος άσος έχει πετύχει 39 τέρματα, ενώ η Leverkusen τον είχε αποκτήσει το 2015 έναντι μόλις 7,3 εκατομμυρίων λιρών από τη Manchester United. Επιπλέον, από τον περασμένο Μάιο είναι ο πρώτος σκόρερ στην Εθνική ομάδα του Μεξικού, με την οποία έχει βρει δίχτυα 48 φορές.

Να σημειωθεί πως ήδη η West Ham αυτό το καλοκαίρι έχει ασχοληθεί σοβαρά με αρκετές περιπτώσεις επιθετικών, όπως οι Kelechi Iheanacho, Olivier Giroud, Michy Batshuayi και Anthony Modeste.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *