Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φήμες για τρεις της Chelsea στην Barcelona

Έντονη φημολογία από Ισπανία μεριά έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες πως η Barcelona στρέφει το ενδιαφέρον της σε τρεις ποδοσφαιριστές της Chelsea ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, ο ισπανικός Τύπος, οι blaugrana έστειλαν δικούς τους σκάουτ στην αναμέτρηση της Δευτέρας ανάμεσα σε Chelsea και Barcelona να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να ξεχωρίσουν ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Cesar Azpilicueta, Marcos Alonso και Nemanja Matic, οι οποίοι φέρονται να βρέθηκαν στο στόχαστρο στο συγκεκριμένο ματς, μιας και η Barcelona ψάχνει ποδοσφαιριστές στα μπακ αλλά και τον άξονα.

Βέβαια, και οι τρεις παίκτες αποτελούν βασικότατα στελέχη στο σύστημα του Antonio Conte στην Chelsea και δεν έχει δείξει ο Ιταλός καμία πρόθεση να διαπραγματευτεί την πώλησή τους, τη στιγμή που και οι blaugrana είναι αμφίβολο το αν θα μπορούσαν να επωμιστούν τους μισθούς των συγκεκριμένων παικτών, καθώς το σύστημα φορολογίας είναι διαφορετικό στην Ισπανία σε σχέση με την Αγγλία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *