Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φήμες περί συμφωνίας James-United

Μια ανάσα πριν τη μετακίνησή του στην Manchester United φέρεται να βρίσκεται ο James Rodriguez, σύμφωνα με δημοσιεύματα που προέρχονται από τον ισπανικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το περιοδικό Don Balon, οι «Red Devils» τα έχουν βρει σε όλα με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό για τη μεταγραφή του στο Old Trafford και μένει η συμφωνία με την Real Madrid.

Ο James Rodriguez δεν έχει κατορθώσει να καθιερωθεί στη «Βασίλισσα» από το 2014 και φέτος μετρά μόλις 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τις ομάδες που τον παρακολουθούν να είναι αρκετές, εντός και εκτός Αγγλίας. Ο ατζέντης του, Jorge Mendes, φέρεται να τα έχει βρει με την United και όλες οι πλευρές μοιάζουν να μένουν ικανοποιημένες.

Βέβαια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Real σκοπεύει να ζητήσει ως έμψυχο αντάλλαγμα από τη United τον μεγάλο της στόχο, David de Gea, και να της προσφέρει επιπλέον 30 εκ. λίρες. Ακόμα τα πάντα αποτελούν μόνο φήμες, ωστόσο αν τελικά η μεταγραφή αυτή ολοκληρωθεί, θα μιλάμε για ένα από τα σημαντικότερα deals του φετινού καλοκαιριού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *