Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φεύγει από την Αγγλία ο Ivanovic

Το ότι ο Branislav Ivanovic πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Chelsea τη νέα σεζόν, είναι λίγο-πολύ γνωστό, εδώ και καιρό, μιας και έχει χάσει τη θέση του στο σχήμα των μπλε.

Αυτό όμως που προκαλεί κάποια έκπληξη είναι ο φημολογούμενος προορισμός του Σέρβου μπακ, καθώς και το γεγονός ότι ενδέχεται να μεταβεί εκεί πριν το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρωσικό Μέσο, Sport Express, ο Ivanovic βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Zenit St. Petersburg και πρόκειται να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, 10 χρόνια μετά την άφιξή του στο Λονδίνο από την επίσης ρωσική Lokomotiv Moscow.

Μάλιστα, το εν λόγω μέσο υποστηρίζει πως ο 32χρονος θα λαμβάνει ετήσιες απολαβές κοντά στα 5 εκ. λίρες, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για παίκτη του οποίου τα καλύτερα χρόνια ανήκουν στο παρελθόν.

Το σενάριο αυτό δεν είναι διόλου απίθανο να πραγματοποιηθεί, μιας και ο Ivanovic έχει να αγωνιστεί βασικός με τους Λονδρέζους πάνω από τρεις μήνες και οι μόνες του εμφανίσεις είναι στα τελευταία λεπτά ως αλλαγή, συνήθως στη θέση του Victor Moses και μένει να δούμε αν τελικά θα αποχωρήσει τώρα ή το καλοκαίρι, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του με την Chelsea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *