Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φιλικό παλαιμάχων με Real τον Μάρτιο

Σε φιλικό αγώνα θα αγωνιστούν οι θρύλοι της Liverpool με τους θρύλους της Real Madrid. Οι δύο ομάδες παλαιμάχων θα δώσουν τον φιλικό αγώνα την 25η Μαρτίου στο Anfield, όντας ο άτυπος «επαναληπτικός» του φιλικού που είχε γίνει πέρυσι τον Ιούνιο στο Santiago Bernabeu.

To παιχνίδι θα διεξαχθεί για να μαζευτούν χρήματα για το LFC Foundation. Στην ομάδα των «Reds» θα είναι αρχηγός o Robbie Fowler, ενώ πλην αυτού, έχουν επιβεβαιωθεί οι Ian Rush, Gary McAllister, Luis Garcia, Jamie Carragher, Patrik Berger, Salif Diao, Jerzy Dudek, Stephane Henchoz, Jason McAteer, Vladimir Smicer, David Thompson, Bjorn Tore Kvarme, Sander Westerveld, Didi Hamann, John Aldridge, John Arne Riise , Phil Babb, Daniel Agger και Michael Owen.

«Ανυπομονούμε να παίξουμε με τη Real. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό σόου για τον κόσμο που θα έρθει να μας δει στο Anfield, ενώ παράλληλα μαζεύουμε λεφτά για το LFC Foundation» ήταν οι δηλώσεις του αρχηγού, Robbie Fowler.

Το παιχνίδι αυτό ίσως να σημάνει και την επιστροφή του Steven Gerrard στο Anfield ως παίκτη, 2 περίπου χρόνια μετά την λήξη της πολυετούς «θητείας» του στην ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *