Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Χτυπάει» De Vrij η United

Έτοιμοι να ρίξουν «δίχτυα» στην Ιταλία για τον Stefan de Vrij είναι οι άνθρωποι της Manchester United, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το μέλλον του Ολλανδού αμυντικού.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η ιταλική Il Messaggero, o De Vrij δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Lazio και μάλιστα ενημέρωσε και τους διοικούντες του συλλόγου πως επιθυμεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Έτσι, οι Red Devils, που βρίσκονται -κατά τα δημοσιεύματα- σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, είναι στην pole position για την απόκτησή του, παρότι το καλοκαίρι απασχόλησε έντονα και την Chelsea, με την περίπτωσή του τότε να μην προχωρά λόγω του τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Κατά το δημοσίευμα, ο 24χρονος βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του Jose Mourinho, που όμως θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι αν θέλει να επιχειρήσει να τον αποκτήσει.

Να σημειωθεί πως με τον De Vrij έχει συνδεθεί και η Manchester City, ενώ η Lazio του προσέφερε πρόσφατα νέο συμβόλαιο προκειμένου να τον «δέσει» και να μπορεί μετέπειτα να διαπραγματευτεί την πιθανή πώλησή του με δικούς της όρους, με την αξία του να κυμαίνεται στα 30 εκ. λίρες.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *