Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Χτυπάει» Vardy η Atletico!

Έτοιμη να κάνει επίσημη κρούση για την απόκτηση του Jamie Vardy από την Leicester είναι η Atletico Madrid, σύμφωνα με πηγές του έγκυρου δικτύου Sky Sports.

Η ισπανική ομάδα, βέβαια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακόμη βρίσκεται στο στάδιο που έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Άγγλο φορ δίχως όμως να έχει λάβει ολοκληρωτικά την απόφαση να καταθέσει προσφορά για εκείνον και τα πάντα θα κριθούν το επόμενο διάστημα. Οι Ισπανοί δεν έχουν έρθει σε επαφή με τους «Foxes», κάτι που όμως ίσως πράξουν άμεσα προκειμένου να διαπιστώσουν τις προθέσεις του ιδίου αλλά και της ομάδας του.

Ο Vardy τέθηκε αντιμέτωπος με την Atletico πριν λίγο καιρό για τα προημιτελικά του Champions League και δείχνει να έχει βρει ξανα τον καλό του εαυτό επί Craig Shakespeare φτάνοντας τα 17 τέρματα, όμως δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων, Diego Simeone, τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Vardy και μάλιστα βρίσκεται και σε αναζήτηση ενός φορ για το καλοκαίρι, ενώ εκκρεμεί το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το τέλος της σεζόν. Να σημειωθεί επίσης πως αυτή τη στιγμή η Atletico δεν έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές λόγω της τιμωρίας της από την FIFA και θα πρέπει πρώτα να μάθει αν θα δικαιωθεί στην έφεση που έχει ασκήσει για άρση της τιμωρίας αυτής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *