Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Χ»ωρισμένα και νοικοκυρεμένα

Μπορεί η Middlesbrough και η West Brom να ήθελαν και οι δύο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, όμως το τελικό 1-1 δίνει βαθμούς στις δύο ομάδες, όντας και οι δύο ευχαριστημένες.

Η Middlesbrough φιλοξένησε για την 23η αγωνιστική της Premier League την Tottenham με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με 1-1 και να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας. Η West Brom άνοιξε νωρίς το σκορ μόλις στο 6′ με τον Morrison, όμως η απάντηση από πλευράς Boro ήρθε στο 17′ με εκτέλεση πέναλτι του Negredo.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την West Brom, η οποία μόλις στο 6′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Morrison, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Tony Pulis.

Η απάντηση δεν άργησε για την Middlesbrough και στο 17′ ο Negredo ανατράπηκε εντός της περιοχής από τον McAuley με τον Ισπανό να αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Middlesbrough πήρε τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια και προσπάθησε να ελέγξει τον αγώνα, όμως το 1-1 ήταν το σκορ με το οποίο μπήκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν εκ νέου δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως η Albion ήταν αυτή που έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες. Αρχικά με τον Dawson και στη συνέχεια με τον Phillips με τους δύο παίκτες να στέλνουν αμφότεροι τη μπάλα στο δοκάρι μετά από κεφαλιές.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Συνθέσεις

Middlesbrough: Valdes, Barragan, Gibson, Bernardo, Fabio, Clayton, De Roon, Forshaw, Stuani, Traore, Negredo

West Brom: Foster, Nyom, Dawson, McAuley, Brunt; Yacob, Fletcher, Chadli, Morrison, Phillips; Rondon.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *