Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ψάχνοντας τον σωτήρα

  Δεν υπάρχει αμφιβολία, στο ότι η Everton βρίσκεται σε πρόβλημα και όλοι στο στρατόπεδο των «Toffees», ψάχνουν αυτόν τον κάποιο, αυτόν που θα οδηγήσει την Everton στον ίσιο τον δρόμο, τον <<σωτήρα>> της ομάδας του Merseyside.

Με τον Wayne Rooney να βρίσκεται στην <<δύση της καριέρας του>>, αδυνατεί να τραβήξει το <<κουπί της ομάδας>> μόνος του.Από την άλλη, ο Sandro Ramirez, αν και την περσινή σεζόν με την φανέλα της Malaga ήταν εντυπωσιακός, στην Αγγλία φαίνεται να μην μπορεί, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα, ενώ η απόδοσή του κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.

Αυτός ο άνθρωπος, φαίνεται να ακούει στο όνομα, Oumar Niasse.O Σενεγαλέζος αν και μέχρι πέρσι βρισκόταν στο <<ψυγείο>> για τους Toffees, με την περσινή σεζόν να την περνάει στην Hull City, με την μορφή δανεισμού, φέτος φαίνεται να είναι αυτός που καλείται να <<σώσει» την ομάδα από τον <<πάτο>> που την οδήγησε ο Ronald Koeman.

O 27χρονος, μετράει 4 γκολ σε 6 συμμετοχές την φετινή σεζόν και πολλές φορές ο τρόπος παιχνιδιού του θυμίζει τον πρώην άσσο της Everton, Romelu Lukaku.

Μπορεί ο Niasse να μην είναι το μεγάλο όνομα και να <<μην γεμίζει το μάτι>>, αλλά είναι ένας παίχτης που θα εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία και είναι έτοιμος να πάρει στην <<πλάτη του>> το βάρος ενός μεγάλου συλλόγου, της Everton!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *