Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όλα μηδέν στο Old Trafford

H Manchester United αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Hull για την 23η αγωνιστική της Premier League.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες, με τους παίκτες να μην έχουν καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Ο Jose Mourinho έριξε ό,τι επιθετικό όπλο είχε, εν τούτοις η ομάδα του δεν κατόρθωσε να βρει το γκολ.

Καλή εμφάνιση από την ομάδα του Marco Silva, που εξουδετέρωσε όλα τα επιθετικά ατού των «Κόκκινων Διαβόλων», κλείνοντας όλους τους χώρους. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Hull, ο Eldin Jakupovic. Ο Ελβετός πορτιέρο με σωτήριες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Pogba και Mata, έδωσε έναν παλικαρίσιο βαθμό στις «Τίγρεις».

Το ματς

Ο Jose Mourinho παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3, έχοντας το De Gea στο τέρμα, τους Valencia, Jones, Rojo, Blind στην άμυνα, τριάδα στο κέντρο με Carrick, Herrera, Pogba και τους Mkhitaryan, Rashford στο πλευρό του Ibrahimovic. 4-2-3-1 από το Marco Silva, με τον Jakupovic κάτω από τα δοκάρια, τους Tymon, Dawson, Maguire, Robertson στην άμυνα, τους Huddlestone, Meyler στα χαφ και τους Markovic, Evandro, Clucas πίσω από τον Niasse.

Η Hull είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τον Maguire να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 7’ μετά από φάουλ του Evandro. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 14’ με δυνατό σουτ του Ibrahimovic. Ο Σουηδός βρέθηκε σε θέση βολής στο 35’, αφού έπαιξε το 1-2 με τον Pogba, αλλά ο Jakupovic δε δυσκολεύτηκε να σταματήσει το σουτ. Στο 41’ η United έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Pogba βρέθηκε τετ-α-τετ, με τον Ελβετό τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Manchester United μπήκε πιο επιθετικά, έχοντας το Rooney στη σύνθεσή της και παίζοντας με 4-4-2. Η Hull συνέχισε να πιέζει, ψάχνοντας την αντεπίθεση. Στο 60’ ο Ibrahimovic βρέθηκε στη μικρή περιοχή, αλλά το γυριστό του έφυγε άουτ. Στο 73’ ο Jakupovic έκανε την επέμβαση του αγώνα, απομακρύνοντας το εξ επαφής πλασέ του Mata. Στο 85’ η Hull λίγο έλειψε να παγώσει το Old Trafford, καθώς είχε δοκάρι με το Markovic. Στις καθυστερήσεις ο Jakupovic μπλόκαρε τόσο την κεφαλιά του Rojo, όσο και το φαλτσαριστό σουτ του Pogba.

Ενδεκάδες:

Manchester United: De Gea, Valencia, Jones (Smalling 55’), Rojo, Blind, Herrera, Carrick (Rooney 45’), Pogba, Mkhitaryan (Mata 62’), Rashford, Ibrahimovic

Hull City: Jakupovic, Tymon (Ranocchia 66’), Dawson, Maguire, Robertson, Meyler, Huddlestone, Markovic, Evandro (Elabdellaoui 72’), Clucas, Niasse (Hernandez 69’)

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *