Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όλη η Premier League στα πόδια του Keane

Το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Premier League έχει προσελκύσει ο Michael Keane, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Burnley.

Ποιος το περίμενε ότι κάποια στιγμή ένας παίκτης θα έφευγε από τις ακαδημίες της Manchester United, θα έπαιρνε μετεγγραφή στην Burnley και μέσα σε 6 μήνες θα έτρεχαν από πίσω του οι μισές ομάδες της Premier League; Κι όμως, ο Michael Keane τα κατάφερε.

Ο Άγγλος αμυντικός, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες της United, έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Burnley και πλέον το όνομα του παίζει δυνατά για πολλές ομάδες της Αγγλίας, με πρώτη την Chelsea. Ο Antonio Conte επιθυμεί να αποκτήσει η ομάδα του έναν αμυντικό, με τον Keane να είναι ψηλά στη σχετική λίστα που έχει δημιουργηθεί.

Από κοντά βέβαια βρίσκονται και η Everton με την Leicester, με τους περσινούς πρωταθλητές να έχουν καταθέσει το περασμένο καλοκαίρι πρόταση για την απόκτηση του έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς όμως να γίνει αποδεκτή.

Για τον Keane βέβαια ενδιαφέρονται και η Liverpool με την Arsenal, αλλά και η πρώην ομάδα του, η Manchester United, η οποία θέλει να τον φέρει πίσω, θυμίζοντας με αυτό τον τρόπο την ίδια ιστορία που έλαβε χώρα με τον Paul Pogba.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *