Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Όνειρό μου η United»

Στην αποκάλυψη πως η Manchester United αποτελεί το «όνειρό του», αλλά δεν θα μπορούσε να αγνοήσει μια πρόταση από την Chelsea παράλληλα, εξέφρασε ο Franck Kessie, γύρω από τον οποίο έχει δημιουργηθεί «ντόρος» το τελευταίο διάστημα.

Ο 20χρονος μέσος έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο στη θέση του και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Atalanta, με τις Chelsea και United να τον έχουν στα υπόψιν.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν διάφορα σενάρια που έφεραν τον νεαρό Ιβοριανό κοντά στη Roma, ωστόσο ο ίδιος τα διέψευσε μιλώντας στην Tuttomercatoweb: «Δεν άκουσα καμία φήμη γύρω από τη Roma, καθώς ήμουν στο Copa Africa και είχα επικεντρωθεί μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μου αρέσει η Premier League και συγκεκριμένα η Manchester United, είναι η ομάδα των ονείρων μου. Η Chelsea είναι επίσης ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, κανείς δεν θα μπορούσε να απορρίψει την ευκαιρία να αγωνιστεί εκεί. Όμως, ονειρεύομαι τη United».

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να γίνει πιο σαφής αναφορικά με τις προθέσεις του ο Kessie, που μετρά επτά γκολ σε 21 εμφανίσεις φέτος, και μένει να φανεί αν κάποιος σύλλογος της Premier League θα κινητοποιηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *