Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ύμνοι Pulis στο επιθετικό τρίο της Chelsea

Ο τεχνικός της West Bromwich μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση με τους μπλε την Κυριακή και τόνισε πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να απολαύσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ομάδα του Pulis τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με βλέψεις για … Ευρώπη, ωστόσο αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολο θα είναι το έργο της απέναντι στην Chelsea, που διάγει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο και μετρά οκτώ σερί νίκες.

Μιλώντας, λοιπόν, ο Pulis για το παιχνίδι με τους Λονδρέζους, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πιο επικίνδυνους παίκτες των αντιπάλων, εστιάζοντας στην επιθετική τριπλέτα.

«Έχουμε μια δύσκολη χριστουγεννιάτικη περίοδο μπροστά μας, ξεκινώντας με την Chelsea και έπειτα με μια φανταστική κλήρωση κυπέλλου απέναντι στην Derby. Πάντα απολαμβάνω να πηγαίνω στις μεγάλες έδρες, ελπίζω οι παίκτες μου να πάνε στην Chelsea και να το απολαύσουν, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε», σημείωσε ο προπονητής των Baggies και συμπλήρωσε:

«Ο Pedro, o Hazard και ο Costa είναι φανταστικοί παίκτες. Αλλά αυτό είναι άλλωστε η Premier League, αυτό την καθιστά ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *