Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άγριες διαθέσεις από τον Wijnaldum

Η γραμμή κρούσης της Liverpool είναι επικίνδυνη για όσους φιλοξενούνται στο Anfield, κατά τον Ολλανδό, συμπεριλαμβανομένης και της Manchester City.

Η νίκη με 4-1 επί της Stoke ήταν η τέταρτη σε οκτώ παιχνίδια, όπου οι «Reds» πέτυχαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ μπροστά στο κοινό τους. Η Liverpool έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στην Premier League (45 σε 18 αγώνες) και αυτός είναι ο λόγος που ο Wijnaldum πιστεύει πως η City πρέπει να νιώθει φόβο εν όψει της αναμέτρησής τους την Πρωτοχρονιά.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ολλανδός μέσος: «Ο τρόπος που παίζουμε και που πετυχαίνουμε γκολ εντός έδρας, νομίζω ότι πρέπει να τρομάζει τους αντιπάλους. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να πετύχουν γκολ και να κερδίσουν ένα παιχνίδι για μας. Αυτό είναι καλό, επειδή αν βασίζεσαι σε ένα άτομο, μπορεί να είναι πρόβλημα διότι αν δε σκοράρει, δεν θα κερδίζεις αγώνες».

Για τη Manchester City, ανέφερε: «Έχουν κι αυτοί μια καλή επίθεση, αλλά νομίζω πως είμαστε καλύτεροι στο να κάνουμε επίθεση. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, ακόμη και παίκτες από τον πάγκο, που μπορούν να μπούν και να βάλουν γκολ, οπότε δε θεωρώ πως υπάρχει διαφορά. Σίγουρα ο Aguero είναι εξαιρετικός παίκτης και μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του για τη City, οπότε είναι μια απειλή που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Αλλά δεν είναι μόνο ο Aguero, έχουν επίσης τους De Bruyne, Silva, Sterling, και μπορώ να συνεχίσω να λέω ονόματα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *