Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άμεση ανάκαμψη ζητά ο Bilic

Οι παίκτες της West Ham οφείλουν να συνέλθουν άμεσα από τη βαριά ήττα από τη Manchester City, σύμφωνα με το Slaven Bilic.

Τα «Σφυριά» ηττήθηκαν με 4-0 από τους «Πολίτες» στο χθεσινό παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής. Ήταν η δεύτερη μεγάλη ήττα που υπέστησαν από την ομάδα του Guardiola το τελευταίο διάστημα, καθώς είχε προηγηθεί το 5-0 για το κύπελλο. Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε μετά το παιχνίδι, πως το Σάββατο απέναντι στη Southampton πρέπει να δείξουν αντίδραση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Είναι μια βαριά ήττα για μας, αλλά όποτε συμβαίνει αυτό ανακάμπτουμε. Μετά την ήττα από την Arsenal επιστρέψαμε, όπως και μετά από εκείνη με τη City στο κύπελλο. Πρέπει να το κάνουμε και τώρα. Το καλό με το ποδόσφαιρο είναι πως υπάρχει μια ευκαιρία ανά τρεις μέρες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει σημασία και ας το ξεχάσουμε. Αλλά από την άλλη, δεν μπορούμε να το αφήσουμε να επηρεάσει το παιχνίδι μας και ό,τι καλό έχουμε κάνει πρόσφατα. Κατά ένα τρόπο ανταποκρινόμαστε καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας. Στο αποψινό παιχνίδι απλά πετούσαμε την μπάλα μακριά και κάναμε πράγματα που δε συνέβαιναν πέρσι. Είμαστε στεναχωρημένοι. Ο κόσμος λέει να αντιμετωπίζουμε αυτά τα ματς ως επιπλέον, αλλά όχι. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Περίμενα να πάρουμε κάτι. Τώρα πρέπει να το κάνουμε το Σάββατο».

Για το γεγονός πως η ομάδα του χάρισε εύκολα γκολ στον αντίπαλο, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να βρω θετικά στοιχεία. Πρώτα από όλα, πρέπει να τους συγχαρούμε αλλά τους βοηθήσαμε. Ήταν σα μια αντιγραφή του παιχνιδιού για το κύπελλο. Ακούγεται τρελό, αλλά αρχίσαμε καλά. Δεν είχαμε πολλά προβλήματα όταν ήμασταν πίσω από την μπάλα ή όταν είχαν την μπάλα. Όταν την είχαμε εμείς, εκείνοι πέτυχαν το πρώτο και το τρίτο γκολ. Όταν δίνεις την μπάλα σε παίκτες όπως ο Silva και ο De Bruyne έχουν παίκτες γρήγορους σαν τον Jesus και το Sane, τότε θα σε τιμωρήσουν. Αυτό είναι που συνέβη. Μετά το 3-0 ελπίζεις να γυρίσεις το παιχνίδι, αλλά είναι απίθανο να επιστρέψεις».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *