Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άνετη επικράτηση των «Μπλε»

Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έδειξε η ομάδα του Conte, η οποία θριάμβευσε κόντρα της West Brom με 0-4!

Εμφανώς καλύτερη η Chelsea, εμφανίστηκε καταιγιστική από το πρώτο λεπτό και έβαλε ακόμα έναν πονοκέφαλο στον Pulis, του οποίου η θέση κυριολεκτικά <<τρέμει>>.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα:

H West Brom είχε την ευκαιρία να <<ανοίξει>> το σκορ στο 5′, αλλά το γκολ του Jose Rondon, ακυρώθηκε, με τον διαιτητή να σφυρίζει οφσάιντ.

17 λεπτά χρειάστηκαν οι «Μπλε» για να μπουν στο παιχνίδι, με τον Alvaro Morata να βρίσκεται στο σωστό σημείο στην σωστή στιγμή και να <<αρπάζει>> το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 23′ ο Eden Hazard, μετά από μία πάσα του Morata βρίσκεται τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, κάνοντας μια ωραία λόμπα που καταλήγει στην κάτω αριστερή γωνία, με το σκορ να αυξάνεται σε 2-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρώτου μέρους, ο Fabregas εκτελεί ένα φάουλ, βρίσκοντας τον Marcos Alonso λίγο έξω από την μικρή περιοχή, με τον δεύτερο να διατηρεί την ψυχραιμία του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-3.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκαν οι παίχτες της Chelsea και στο δεύτερο μέρος και στο 62′ ο Hazard άλλαξε την μπάλα με τον συμπαίχτη του λίγο έξω από την περιοχή, και βρήκε χώρο για να τελειώσει την φάση, με την μπάλα να πηγαίνει στην δεξιά γωνία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Foster.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *