Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άσχημα νέα για τη United

Σαν να μην έφταναν οι τραυματισμοί των Fellaini και Carrick, σοβαρά φαίνονται και τα πράγματα για τον Eric Bailly που  απουσιάζει ήδη εδώ και αρκετό καιρό από την αγωνιστική δράση. Τα χαρτιά του για τον νεαρό αμυντικό άνοιξε χτες ο Mourinho.

 

H Manchester United, αν και δύσκολα, κατάφερε χτες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Old Trafford επικρατώντας της Bournemouth με 1-0 από το γκολ του Lukaku στο πρώτο μέρος. Η ομάδα του Mourinho πέτυχε ένα σημαντικό τρίποντο που την κρατά, ίσως για λίγο ακόμη ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τον παίκτη που λείπει εδώ και καιρό από τον αγωνιστικό χώρο, Eric Bailly. Τα πράγματα όμως που μετέφερε δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον νεαρό μπακ και τον τραυματισμό του. Αναλυτικά ανέφερε:

«Νομίζω ο τραυματισμός του είναι σοβαρός,» είπε ο Mourinho στην κάμερα του MUTV.

«Δεν ξέρω [πόσο καιρό θα είναι εκτός] αλλά είναι ένας τραυματισμός που προέρχεται από την τελευταία φορά που πήγε με την εθνική του ομάδα και τώρα προσπαθούμε για μια πιο συντηρητική θεραπεία. Αλλά, αν αυτή η θεραπεία δεν έχει αποτέλεσμα, πιθανότατα θα κάνει μια χειρουργική επέμβαση, αλλά καλύτερα ας περιμένουμε λίγο παραπάνω.»

Ο 23χρονος παίκτης απουσιάζει από της αρχές Νοεμβρίου και αποτελεί μια από τις πολλές απουσίες που παρουσιάζει ο σύλλογος λόγω των τραυματισμών.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *