Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Έδεσε» η άμυνα με Sakho

Αρκετά βελτιωμένη παρουσιάζεται στα τελευταία παιχνίδια η Crystal Palace, παίρνοντας συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά και παρουσιάζοντας εξαιρετικό αμυντικό πρόσωπο.

Μεγάλο μερίδιο σε αυτό το επίτευγμα φέρει ο Mamadou Sakho, ο οποίος αγωνίζεται στους Eagles ως δανεικός από τη Liverpool και έχει παίξει πολύ καλά στα παιχνίδια αυτά, έχοντας ως παρτενέρ του τον James Tomkins.

Μάλιστα, ο τελευταίος σε δηλώσεις του εξεθείασε τον Sakho, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον ιδανικό παρτενέρ στην άμυνα και περιγράφοντάς τον ως «καταπληκτικό».

«O Mamadou ήρθε εδώ και είναι πολύ ωραίο να παίζεις δίπλα του, καθώς είναι πολύ ήρεμος και ήπιος. Είναι φανταστικός από τότε που ήρθε και είναι απόλαυση το να αγωνίζεστε μαζί, τώρα απολαμβάνω τα πράγματα εδώ και μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Από προσωπικής άποψης, θεωρώ ότι παίζω αρκετά καλά και είναι πολύ σπουδαίο το να διατηρούμε ανέπαφη την εστία μας στην Premier League. Ο προπονητής προσπαθεί να μας κρατήσει συμπαγείς όσο γίνεται και πάντα θα παίρνουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε από τους τρεις προωθημένους (Zaha, Benteke, Townsend)», σημείωσε ο αμυντικός της Palace.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *