Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έδωσε τρεις δανεικούς η Chelsea

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στη μακρά λίστα της Chelsea με τους δανεικούς για τη σεζόν 2017/18, με σκοπό να πάρουν επαρκή χρόνο συμμετοχής.

Ο λόγος για τους Michael Hector, Jamal Blackman και Tomas Kalas, οι οποίοι πάντως θα παραμείνουν στο Νησί και συγκεκριμένα στην Championship. O Hector, που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Eintracht Frankfurt, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Hull City. O Τζαμαϊκανός διεθνής πραγματοποίησε πέρυσι 27 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα, ενώ είχε αποκτηθεί το 2015 από τη Reading.

Ο δεύτερος της λίστας, ο Blackman, πέρυσι είχε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Wycombe Wanderers, όπου αγωνίστηκε 42 φορές στη League Two, και φέτος θα δοκιμαστεί στην Championship με τη φανέλα της Sheffield United, ενώ ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια με την Chelsea. Στη νεοφώτιστη ομάδα θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, αν και δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ των Λονδρέζων μελλοντικά.

Όσο για τον Kalas, ο Τσέχος αμυντικός, που έλαβε μέρος και στην προετοιμασία των «μπλε», επέστρεψε στην Fulham όπου αγωνίστηκε και πέρυσι ως δανεικός. Ο 24χρονος διεθνής, μάλιστα, υπέγραψε πρώτα και νέο τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Antonio Conte και θα γίνει ο δεύτερος παίκτης της που επιστρέφει δανεικός στο Craven Cottage μετά τον Lucas Piazon.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *