Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έμπρακτη στήριξη διοίκησης σε Klopp

Οτιδήποτε χρειαστεί ο Jurgen Klopp προκειμένου να επαναφέρει τη Liverpool στις επιτυχίες θα το έχει, σύμφωνα με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, Peter Moore.

O Moore, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του σήμερα, ξεκαθάρισε πως θα παρασχεθούν στον προπονητή της ομάδας όλα τα απαραίτητα προκειμένου να χτίσει το ρόστερ που θέλει, ενώ θα υπάρξουν και αρκετά μεγάλοι πόροι προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες.

«Η δουλειά μου είναι να παράσχω στον Klopp μέσω της FSG (Fenway Sports Group) τα απαραίτητα προκειμένου εκείνος και ο Michael να κάνουν με επιτυχία αυτό που θέλουν. Επίσης πρέπει να πάρω λίγη από την πίεση που έχει συγκεντρωθεί πάνω του. Στο μεσοδιάστημα από την απομάκρυνση του προκατόχου μου μέχρι να αναλάβω εγώ, υπήρξε ένα κενό και ο Jurgen έπρεπε να αναλάβει τόσο τα αγωνιστικά θέματα όσο και τα εξωαγωνιστικά. Τώρα είναι σημαντικό το να του δώσουμε την ευκαιρία να επικεντρωθεί καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι».

Σημειώνεται πως οι «Reds» έχουν ήδη αποκτήσει τον ελπιδοφόρο Dominic Solanke από την Chelsea και ενδέχεται να προβούν και σε άλλες προσθήκες προκειμένου να χτίσουν ένα δυνατό ρόστερ ενόψει και της επιστροφής στο Champions League.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *