Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ένας Σέρβος στο στόχαστρο του Bilic

Τον Aleksandar Mitrovic της Newcastle έχει βάλει στο μάτι ο Slaven Bilic, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του τη λύση στο πρόβλημα της παραγωγής γκολ.

Η West Ham δεν τα πηγαίνει καλά φέτος με τους Λονδρέζους να βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και τις «σειρήνες» για τη φυγή του Slaven Bilic να ακούγονται όλο και πιο έντονα.

Παρόλα αυτά ο Κροάτης τεχνικός προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα «Σφυριά» με κυριότερο αυτό της επίθεσης, όπου έχει πετύχει μόλις 15 γκολ και αυτό οφείλεται κυρίως στα τέρματα του Michail Antonio. Για το λόγο αυτό ο Bilic ψάχνει τον κατάλληλο παίκτη που θα ενισχύσει την επίθεση του, με τον Mitrovic να βρίσκεται στη σχετική λίστα.

Ο Mitrovic ανήκει από το καλοκαίρι του 2015 στην Newcastle και φέτος παίζει για πρώτη φορά στην Championship μετρώντας 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 5 γκολ και 2 ασίστ, με τον Rafa Benitez να μην τον έχει στις πρώτες του επιλογές.

Η West Ham βέβαια για να τον κάνει δικό της θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 14,5 εκατομμύρια λίρες, ποσό αρκετά μεγάλο, όμως δεν αποκλείεται να προχωρήσει η κίνηση αυτή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *