Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έξι με εννέα μήνες εκτός ο Funes Mori

Αρκετά μεγαλύτερο από ότι αναμενόταν θα είναι τελικά το διάστημα απουσίας του Ramiro Funes Mori από τα γήπεδα, αφού ο αμυντικός της Everton αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος και της νέας σεζόν.

Ο Αργεντινός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο μηνίσκο τον περασμένο Μάρτιο, κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς αγώνα μεταξύ της Εθνικής του και της Βολιβίας, με αποτέλεσμα να χάσει τους τελευταίους δύο μήνες της περσινής σεζόν. Ωστόσο, τώρα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του και υπολογίζεται πως θα χρειαστεί ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποκατάστασης, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τους εννέα μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι ο 26χρονος υπάρχει πιθανότητα να χάσει και σχεδόν όλη τη νέα αγωνιστική περίοδο, και για αυτό άλλωστε ο Ronald Koeman προνόησε αποκτώντας τον Michael Keane. Την περασμένη σεζόν ο Funes Mori πραγματοποίησε συνολικά 16 συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα, ενώ για τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού οι «Toffees» διαθέτουν επίσης τους Ashley Williams και Phil Jagielka.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *