Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έσπασε το πόδι του ο Coleman

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο μπακ της Everton, Seamus Coleman χθες βράδυ, καθώς δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Neil Taylor με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Η Ιρλανδία αντιμετώπισε την Ουαλία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, όμως εκείνο που στιγμάτισε την αναμέτρηση ήταν φυσικά ο τραυματισμός του Coleman.

Μάλιστα, ο δεξιός μπακ των «Toffees», διακομίστηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο, έχοντας μάλιστα πρώτα χρειαστεί να φορέσει μάσκα οξυγόνου. Φυσικά, ο Taylor δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς.

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της Ιρλανδίας, Martin O’Neill, σημείωσε: «Έχει ένα άσχημο σπάσιμο. Ο Seamus είναι ένας φανταστικός παίκτης και χαρακτήρας. Ο τραυματισμός του αποτελεί πλήγμα για τον ίδιο, την ομάδα του και εμάς. Δεν ήταν και το καλύτερο μαρκάρισμα στον κόσμο αυτό που δέχθηκε και είμαι απογοητευμένος. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και μάλλον είναι σπάσιμο. Είδα και την αντίδραση του Seamus, και απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι καλά τα πράγματα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *