Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έτοιμος για μάχη ο Bradley

Ο Bob  Bradley τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να προετοιμαστούν για μάχη, εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα τους κόντρα στη Sunderland.

Ο Αμερικανός ήδη αντιμετωπίζει μεγάλη πίεση, καθώς έχει να κερδίσει από τις 3 Οκτωβρίου. Μάλιστα, κατά τις εταιρείες στοιχημάτων είναι το πρώτο φαβορί για απόλυση και μια νίκη με αντίπαλο τη Sunderland θα βελτίωνε κάπως τη θέση του. Οι «Κύκνοι» πηγαίνουν στο 15ο παιχνίδι της σεζόν έχοντας εννέα βαθμούς, δύο πίσω από την ομάδα του Moyes.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Bradley: » Θα συνεχίσω να παλεύω. Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύω. Εάν πρέπει να πώ στους παίκτες να κοιτάξουν την ατυχία στα μάτια και να έχουν κουράγιο, τότε θα το κάνω κι αυτό. Τα αποτελέσματα έρχονται δύσκολα, όταν είσαι σε μία ομάδα που αγωνίζεται και ειδικά όταν το κάνεις στην Premier League είναι ακόμη δυσκολότερα. Αλλά για αυτό υπέγραψα όταν πήρα τη δουλειά. Ήξερα πως όταν ήρθα θα πρόκειται για σοβαρό τεστ και ακόμη είναι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση. Οφείλουμε να μπούμε στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που είναι κοντά μας και να κοιτάξουμε να κερδίσουμε. Όταν πηγαίνεις σε ένα μεγάλο παιχνίδι σαν και αυτό, που είναι σαν τελικός για μας, πρέπει να σιγουρευτείς πως έχεις ένα σύνολο ατόμων που είναι έτοιμο για μια τέτοια πρόκληση. Σίγουρα μοιάζει να είναι το σημαντικότερο παιχνίδι από τη μέρα που ήρθα «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *