Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έτοιμος για πόλεμο ο Origi

Ως «μάχη» χαρακτήρισε το ερχόμενο ντέρμπι της Δευτέρας μεταξύ των Liverpool και Everton, o Divock Origi.

Ο Βέλγος είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει πετύχει πέντε γκολ σε πέντε αγώνες για πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα του Klopp βρίσκεται στην τρίτη θέση της Premier League, πίσω από τη Manchester City. Η τελευταία συνάντηση του 21χρονου με τα «Ζαχαρωτά» ήταν πέρσι στο 4-0 της ομάδας του, όπου μάλιστα σκόραρε. Ωστόσο, αποχώρησε νωρίς εξαιτίας ενός χτυπήματος του Funes Mori. Με το 227ο ντέρμπι του Merseyside να πλησιάζει, ο Origi τόνισε πως έχει κίνητρο να τα πάει καλά τη Δευτέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέλγου διεθνή: » Θα είναι πόλεμος. Πηγαίνουμε εκεί με πολύ θετική ψυχολογία. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο γιατί είναι ένα ντέρμπι, οπότε θα είναι ξεχωριστό και πολύ σημαντικό για εμάς ως σύλλογο. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά «.

Αναφορικά με το περσινό παιχνίδι, είπε: » Τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Επέστρεψα δυνατότερος και οφείλω να συνεχίσω να αναπτύσσομαι. Έλαβα ένα επίσημο μήνυμα από το Funes Mori τότε. Συνεχίζω να προχωράω μπροστά και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το επόμενο παιχνίδι. Δεν ξέρω ποιος θα παίζει, αλλά έχω κίνητρο «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *