Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έτοιμος να φύγει ο Lukaku

Στην αποκάλυψη πως το καλοκαίρι είχε φτάσει πολύ κοντά στην αποχώρηση από την Everton προέβη ο Romelu Lukaku.

Ο Romelu Lukaku αποτελεί το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της Everton τα τελευταία χρόνια, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας και ίσως το σημαντικότερο γρανάζι της στην μετά David Moyes εποχή.

Παρόλα αυτά ο Βέλγος έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει μετεγγραφή το περασμένο καλοκαίρι, μιας και ήθελε να ζήσει κάτι διαφορετικό. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που παρέμεινε στους “Toffees»;

Ο Ronald Koeman. Ο Ολλανδός προπονητής κατάφερε και τον έπεισε να μείνει και φέτος στο Goodison Park και πλέον διανύει μία ακόμα εξαιρετική σεζόν, όντας και ο ίδιος, ευγνώμων στον Koeman, όπως τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν θα πω ψέματα. Υπήρχε ένας σύλλογος στην Αγγλία που ήθελε με κάθε τρόπο να με αγοράσει. Αλλά το νέο τεχνικό επιτελείο της Everton με έκανε να καταλάβω ότι δεν ήθελαν να φύγω. Τι μπορείς να κάνεις όταν συμβαίνει αυτό; Θα έλεγα όχι στην Serie A, τη La Liga, τη Ligue 1 ή την Bundesliga, αλλά πριν από μία τέτοια κίνηση μετρούν πολλές συνθήκες. Πρώτα χρειάζομαι ένα προπονητή να δουλέψει μαζί μου και να πιστεύει σε μένα, μιας και δεν υπάρχει νόημα στο να πάρεις μετεγγραφή και να μην ταιριάζεις κάπου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *