Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ήττα για την «αδιάφορη» Arsenal

Την πρώτη της ήττα στην διοργάνωση υπέστει η Arsenal, η οποία ηττήθηκε από την Cologne, με σκορ 1-0.

Οι «Κανονιέρηδες» κατέβηκαν <<αδιάφοροι>> στον αγωνιστικό χώρο, καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και έδωσαν την ευκαιρία στην Cologne, να ανανεώσει τις ελπίδες της για πρόκριση, καθώς είναι σε ισοβαθμία με τον δεύτερο Red Star.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους, στο 6′, με τον Jhon Cordoba να τρέχει προς την εστία, εξαπολύοντας ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με στόχο την αριστερή πλευρά, με τον τερματοφύλακα να κάνει μία εξαιρετική απόκρουση.

Η απάντηση της Arsenal ήρθε στο 33′, με τον Danny Welbeck να πιάνει ένα σουτ από το όριο της περιοχής, αλλά η μπάλα καταλήγει λίγα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 62′ ο Debuchy θα υποπέσει σε λάθος, κάνοντας τάκλιν μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.Εκτελεστής ήταν ο Sehrou Gurirassy θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με <<έξυπνο τρόπο>> στο κέντρο της εστίας.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Jack Wilshere εξασφαλίζει λίγο χώρο και δοκιμάζει ένα σουτ από την άκρη της περιοχής, με τον τερματοφύλακα να κάνει μία έξοχη απόκρουση, σταματώντας την προσπάθειά του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *