Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ίσως και δανεικός ο Hart

Ανοιχτό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του εντός Αγγλίας αλλά με τη μορφή δανεισμού στη West Ham o Joe Hart, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, οι «Hammers» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον πορτιέρο της Manchester City ο οποίος φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην ιταλική Torino, όμως δεν είναι βέβαιο αν θα καταφέρουν να συμφωνήσουν με την ομάδα του για τη μόνιμη μετακίνησή του.

Έτσι, το «plan Β» της λονδρέζικης ομάδας είναι να πάρει για ένα χρόνο τον Hart στο London Stadium, μιας και δεν μπορεί να καλύψει τον τρέχοντα μισθό του, και έπειτα το επόμενο καλοκαίρι να επαναδιαπραγματευθεί την αγορά του. Ο ίδιος ο Άγγλος διεθνής πρόσφατα παραδέχθηκε πως δεν έχει στα χέρια του επίσημες προσφορές και έτσι το μέλλον του παραμένει μετέωρο.

Να σημειωθεί πως ο Hart δεν έχει θέση στα πλάνα του Pep Guardiola καθώς οι «Citizens» έχουν ήδη αποκτήσει τον Ederson Moraes της Benfica και διαθέτουν στις τάξεις τους και τον Claudio Bravo, ο οποίος όμως φέτος ήταν ασταθής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *