Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αβέβαιη η επιστροφή του Mason στα γήπεδα

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ryan Mason στο κεφάλι, ο οποίος είχε συνταράξει σύσσωμο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ο μέσος της Hull City είχε τραυματιστεί σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Chelsea, όταν συγκρούστηκε με τον Gary Cahill στον αέρα και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου φορώντας μάσκα οξυγόνου. Η διάγνωση ήταν κάταγμα κρανίου και ο 25χρονος Άγγλος κινδύνευσε να χάσει ακόμη και τη ζωή του.

Μερικούς μήνες μετά, ο Mason δεν έχει ακόμη πραγματοποιήσει την επιστροφή του στα γήπεδα και όπως δήλωσε δεν γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό, ενώ είχε τονίσει πως «είμαι τυχερός που ζω».

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ή κάτι (σ.σ. σχετικά με την επιστροφή), απλώς βλέπω κάθε μέρα πώς κυλά, ξεχωριστά. Αλλά νιώθω καλά ψυχικά και ανυπομονώ να επιστρέψω καλυτερος. Ήταν ένα από τα πιο άτυχα περιστατικά που συμβαίνουν καμιά φορά στο ποδόσφαιρο. Μια τρομακτική στιγμή που βρίσκεσαι στον αγωνιστικό χώρο και συνειδητοποιείς πως η ζωή σου βρίσκεται σε κίνδυνο, είναι κάτι που συμβαίνει μία στο εκατομμύριο», δήλωσε ο Mason στο κανάλι της Hull City στο YouTube.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *