Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αβέβαιο το μέλλον του Warnock στην Cardiff

Ο προπονητής της Cardiff City, Neil Warnock, μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα αλλά και για την κατάσταση των προπονητών στην Championship.

Από την στιγμή που ανέλαβε το τιμόνι της Cardiff City o Warnock η ομάδα δείχνει να έχει αναζωπυρωθεί και να παρουσιάζει ένα καλύτερο σύνολο από εκείνο που είχαν ο Paul Trollope και ο Russel Slade. O Βρετανός προπονητής κατάφερε να ανεβάσει τους ‘’Bluebirds’’ στην 13η θέση και αυτήν την στιγμή φαίνεται πιθανόν του χρόνου να τους δούμε να πιέζουν για μια θέση στα play-offs.

Παρόλα αυτά ο Warnock άφησε ανοιχτή την παραμονή του για του χρόνου και προειδοποίησε την ομάδα του ότι ακόμα δεν γνωρίζει τι θα αποφασίσει στο μέλλον.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βρετανός στα βρετανικά ΜΜΕ, είπε : «Είμαι σε μία μοναδική κατάσταση καθώς δεν με νοιάζει αν απολυθώ. Μπορούν να με απολύσουν και αύριο αν θέλουν. Αν θέλω άλλη δουλειά ξέρω πως μπορώ να την πάρω. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί καθώς δεν βλέπω πολλούς αξιόλογους προπονητές τριγύρω. Υπάρχουν 100αδες προπονητές, μπορείτε να τους ονομάσετε κι όλας αλλά η Championship δεν είναι μια κατηγορία σαν όλες τις άλλες».

Νίκος Σπυρόπουλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *